Schoolpleinbomenproject: Nicolaasschool

In april 2018 is met financiële steun van de Deventer Bomenstichting op het vernieuwde schoolplein van de Nicolaasschool in Schalkhaar een nieuwe boom geplant. Er is gekozen voor een dakplataan. In de toekomst zal hij op warme dagen schaduw en verkoeling brengen voor de kinderen.

Deze actie is in het kader van het project Schoolpleinbomen van de Deventer Bomenstichting voor basisscholen in de  Gemeente Deventer.

De Stichting ondersteunt bij de inrichting van schoolpleinen waar het om bomen gaat. Soms met raad en daad, soms financieel, zoals in het geval van de Nicolaasschool. Zie verder Schoolpleinbomen project.

Uit de nieuwsbrief april van de Nicolaasschool te Schalkhaar:

“Wij bedanken de Bomenstichting voor de financiële steun voor de dakplataan op het grote schoolplein!”