Contact

Misschien heeft u een idee hoe het bomenbestand in Deventer kan worden verbeterd. Op een bepaalde plek in de gemeente één of meer bomen planten? Of loopt de kwaliteit van bepaalde bomen gevaar? Wat zou er in meer algemene zin voor de bomen in Deventer gedaan kunnen worden?

Als Deventer Bomenstichting bevorderen we dat Deventer groener wordt en we kunnen de hulp van betrokken burgers daarbij goed gebruiken. We vragen om suggesties aan ons door te geven. We kunnen niet garanderen dat voorstellen gerealiseerd worden, maar we zullen er als bestuur serieus aandacht aan geven en u informeren.

Let op

Als er een boom gekapt wordt en u denkt dat het illegaal gebeurt dan kunt u het beste direct de alarmlijn van de gemeente bellen: 0570 693911

Technische informatie over bomen, de gezondheid van bomen en hun groeiplaats:
Bob Maks (adviseur)

Stel hier uw vraag:

Uw bericht
Vul het volgende in bwnftqwi Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van dit bericht