Donateur worden

Naast bomenliefhebbers die willen helpen met hoofd en handen, hebben we natuurlijk ook behoefte aan geld. Dankzij onze trouwe donateurs, sommigen al sinds de oprichting, kunnen we doorgaan met dit werk.

Een bijdrage kunt u overmaken op de Triodos rekening van

de Deventer Bomenstichting

IBAN: NL65TRIO0390464414

Nieuwe leden (minimum bijdrage is € 10,-) ontvangen het boek Wandelen langs Deventer Bomen als welkomsgeschenk.

De Deventer Bomenstichting heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. RSIN : 8000.70.409

Dit betekent dat er fiscale faciliteiten zijn als u een schenking doet aan de DBS of als u de DBS in uw nalatenschap betrekt. Zo’n schenking is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De DBS hoeft bovendien bij erfenissen geen erfbelasting te betalen en bij schenkingen geen schenkbelasting.